top of page
Efffffff
EFFECTIVITEIT

Als professional stel je persoonlijke en zakelijke doelen. Je gebruikt je kennis, vaardigheden en ervaring om die te bereiken. Door deze slim in te zetten verhoog je jouw effectiviteit. Daarvoor is zelfkennis nodig en een besef van ‘hoe het werkt’ in organisaties.

Communucatie
Screenshot 2023-03-31 at 13.01.36.png
VERSTERKEN COMMUNICATIE
DSC_0382.JPG

In zijn trainingen helpt David de Vriend deelnemers en hun organisaties met het (verder) versterken van de interne communicatie. David doet dit als trainer, maar ook als trainingsacteur. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn: coachend leidinggeven, het geven en ontvangen van feedback, onderhandelen en het brengen van slecht nieuws.

Carriere
Screenshot 2023-03-31 at 13.01.36.png

ANTWOORDEN OP VRAGEN OVER JE CARRIERE

IMG_1591_edited.jpg

In je loopbaan kom je een aantal keren voor keuzes te staan die vaak te herleiden zijn tot de vraag: “Wat wil ik“? Soms wordt deze vraag verward met andere, relevante vragen zoals “Wat kan ik” of “Wie ben ik”?
In een aantal individuele sessies met David de Vriend komen deze vragen (en de antwoorden) aan de orde; zodat heldere keuzes gemaakt kunnen worden voor de volgende stap in de loopbaan.

Time managemet
Screenshot 2023-03-31 at 13.01.36.png

TIME MANAGEMENT

Clock_Paris-Orleans,_Gare_d'Orsay,_2011-1.jpg

Het ervaren van tijdsdruk en stress is een gevolg van veel werk en het onvermogen om heldere prioriteiten te stellen. Loyaliteit en eisen van jezelf of je omgeving maken het zicht troebel.

Het goed omgaan met het stellen van prioriteiten in je werk vraagt daarom twee dingen:

  • kiezen wat je eerst en wat je later wil doen (of helemaal niet)

  • omgaan met je omgeving gegeven het feit dat je gekozen hebt

Leidinggeven
Screenshot 2023-03-31 at 13.01.36.png

VERSTERKEN LEIDINGGEVENDE KWALITEITEN 

PICT0022.JPG

Als leidinggevende van een team of organisatie balanceer je tussen het focussen op doelen van de organisatie en belangen van mensen. Beiden zijn nodig voor een gezonde organisatie. In trainingen en als coach helpt David de Vriend leidinggevenden bij het vinden van evenwicht in deze balanceer-act.
Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: het stellen van doelen en grenzen, het bieden van support en het geven en ontvangen van feedback.

bottom of page